Overgang fra børnehave til skole

Velkomstbrev 17-18

Den gode dag på Tornhøjskolen

På denne hjemmeside bliver du præsenteret for forskellige historier og oplevelser af, hvad der gør en skoledag god. Min gode skoledag bliver fortalt fra flere vinkler af forskellige personer, der alle har forskellige oplevelser af, hvad der for dem har gjort - og gør - en skoledag god - både lærere og elever.

Se mere via dette link:

Den gode dag på Tornhøjskolen

Aalborgs breddeidrætsskole

Tornhøjskolen har været breddeidrætskole siden 2013 og vi er kommet rigtig langt siden starten på dette fornemme stempel. Vi stræber altid efter at bevæge os i alle fag og ser idrætten, som en del af hverdagen her på skolen. Man kan sige, at vi ser på faglighed med idrætten som primær konsulent.

Læs mere om ideen bag breddeidrætsskolen og få indblik i hverdagen på Tornhøjskolen her.

Her kan du læse om vores Bevægelses-Politik

På billederne nedenfor kan du læse mere om baggrunden for bevægelse på Tornhøjskolen.

Tornhøjskolen i medierne

Ambassadørskole